Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakuum

Det gör Så ont
Jag brinner upp
Mina skrik bakom ihopsydda läppar
Fräter, skär och skrapar ilskna sår i maggropen
Jag förblöder

Det är så tungt
Ryggen kröks
Mina skrubbade knän brister
Tegelstenar surrade runt mina skuldror
Jag faller

Det känns så sorgligt
Ett vakuum inuti
Hur du stal allt som var jag
Hur du släppte ut fjärilarna ur mitt svalg
Fyllde upp mig med hala tärningar av is
Berövade mig mitt fnitter
Ersatte det med sot
Hur jag litade på dig
Såg upp till dig
Älskade dig

Var det värt det?




Fri vers av FuckFace.
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-05 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FuckFace.
FuckFace.