Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubblorna & Vi

Sticker ner fötterna i ångande vatten
sätter mig tillrätta i ett paradis av vitt porslin och doftexplosioner
jagar bubblor
bubblor jag fångar upp, blåser iväg, bedårar

Här i din famn är jag trygg och varm
blottad och naken
ditt skratt klingar så ljuvligt
- du gör svallvågor i mitt hjärta

Magplask och vattenstänk - då min egen bubbla av glas,
krossas och förgörs i dina händer
och plötsligt hör jag allting så tydligt, ser allt så klart
- hjärtslagen under vattnet, skummet som knastrar omkring oss
Var min glasbubbla suddig eller höll jag för ögonen?

Dina fingrar leker sig in i mitt hår
och samtidigt som jag vänder bak mitt huvud,
kysser dina lyckosmakande läppar
slår pulsen hårt av rädsla att hamna under ytan,
tappa kontrollen
håll i mig hårt,
håll mig ovan bubblor och stoft
- ty jag vet att dess skönhet lurat mig så många gånger förr

Ett hav av poesi och ord
älskling låt oss blanda en cocktail av vin och romantik
väl blandat med orgasmer från mina högtalare
lirka dina armar runt min fuktiga kropp
och låt oss blanda oss med varandra




Fri vers av FuckFace.
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-08 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FuckFace.
FuckFace.