Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräftelsen

Sök inte hos andra

det Du kan finna

... inom Dig själv

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-06 21:37



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Tänkvärd dikt
2017-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP