Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den signade....

Den signade dag kunde bli vår.

Barnen kär sitter här lika som bär
leker och skrattar med flaskan
de vuxenlekar lär

skära skära havre
hacka hacka vitt
pulver krossa brunt
kanske att snorta

Far röker på tänder doft
rökelse ångor går, till
himlens höjd smärta hjärta
smällen ger stora rubriker.

Frihet har inga frågor.

© Bosse 6 juni 2017.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-06 22:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När frågorna som ställs förväntas vara ordinära till svar för " normalisering", så ser jag ingen möjlighet att svara alls.
2017-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten