Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är de små, små detaljerna som gör det

Hennes känslighet

utvecklade Hon redan som barn

allt för att överleva 

att snabbt kunna förutse

krävde medvetna beslut

där minsta felbedömning

kunde ge ödesdiger konsekvens

vilket kunde leda till bestående men

Hon hade lärt sig 

att se de små detaljerna 

detaljer som Han nu omedvetet

visade genom sina handlingar

stilla tänkte Hon

...Jag ser Dig!

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-06 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP