Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns bara inte...........

Det finns bara inte.
Det kunde inte bara hända.
Jag kan aldrig glömma.
Det bara hände.
Som om nån hade planerat allt.
Det får som en vind. Det bara hände. Det finns bara inte.




Fri vers av dikten
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-05-24 14:55



Bookmark and Share


  Propella
Det där mantrar har vi nog alla tuggat oss igenom någon gång. Det blir otroligt stark när man läser det. Snyggt!
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

dikten