Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ledsen

Jag är så ledsen.
Ingen förstår.
Hur högt jag än gråter så hör ingen mig.
Allt är svart som den mörkaste natt.
Inga ljud hörs. Bara ett tyst gråtande.
Fotsteg hörs i den mörka tysta tunneln.
Jag blir stel som en pinne.
Stegen hörs bara klarare.
Någon trycker ned handtagen sakta sakta.
Jag stelnar till som is.
Dörren öppnas med ett knarrande ljud.
En ansikte tittar fram.
Där stod du.
Du gick långsammt mot mig.
Jag tittar upp med illröda ögon.
Du tar mina händer och lyfter mig upp från det stenkalla golvet.
Du är min ängel.




Fri vers av dikten
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-05-25 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dikten