Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN OBOTLIG SJUKDOM

Avundsjukan är en obotlig sjukdom,
där enda botemedlet är "Eutanasi"

Oftast är den sjuke så sjuk att han
inte är medveten om sin sjukdom,
och vad han utsätter omgivningen
för.

Därför bör han göras medveten om 
denna,så han vet varför han måste
få dödshjälp som bot mot lidandet.

Bakgrunden är beroende av genernas
deffekter,som i tidigt fosterstadie kan
ha skadats under graviditet.

Den infantillitet som därigenom drab-
bar barnet får ofta svåra komplexa
komplikationer under puberteten,
vars följdverkningar i vuxen ålder kan
medföra långtgående konsekvenser,
både för den sjuke och hans omgivning,
där beteendestörningar framträda för-
virrat och motsägelsefullt som känslan
av betydelselöshet och komplex är ut-
märkande.

Den sjuke riktar alltid in sig på personer
som är hans motsats.
-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-07 02:11



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jo,den är en övervägande orsak till många problem i världen.

2017-06-07

    ej medlem längre
Finurligt fångat. Femstjärnigt faktiskt!
Avundsjukan borde utrotas! Flera bra tips har Du gett. BRAVO!
2017-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP