Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något litet om dårskap. En väninna till mig är inte frisör, bara för att hon påstår sig vara fri. Liksom en engelsk knut nog inte är en herre av bättre slag, bara att han av pöbeln blir sedd o blir kallad sir av en Bobby.


Sagt och osagt




Att dra alla 'över en kam'
är både meningslöst och utan mening.

Som att alla män är takläggare
bara för att några män lägger ner arbete.

Eller att alla kvinnor är bildhuggare,
bara för att de ibland hugger i sten.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-12 11:04



Bookmark and Share


  ULJO
Elle som dykaren som är mest ledig när han är upptagen
2017-06-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP