Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hans, generalens, namne i England har ju Hugh sig ett namn, där.


Något litet om skådespelare






Den killen skulle passa som premiärminister
i England. Faktum är ju att han redan provat
på rollen en smula så han ju inspekterade
staben och spelade så underbart förvirrad

som annars ju en del skådespelare framstår.
Jaså, han är skådespelare? Jo, men han har
ju en generals efternamn. Gossen var i och
för sig med i det amrikanska kriget mellan

nord och syd, men i alla fall. Grant var det,
såhär i historisk backspegel sett. Annars ser
en dem kanske mest på en och annan scen,
om än stundom i någon film. Men just som

premiärminister, det väl kräver att en måste
ha läst in sig på sin roll. Och det verkade han
ju ha gjort också. Om än en smula nu i just
dåtid. Och han skulle väl då inte precis vara

den första att ha repeterat in sin replik?
En person bör ju ha en viss svada o fäbless
för att kunna ta sin publik om än just ett
framträdande i rampljuset kan ha sina sidor.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 468 gånger
Publicerad 2017-06-09 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP