Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skall man ta livet av sig för att det finns folk som bär sig illa åt och en själv gör sina misstag ibland? Nä, inte om en tänker efter. Och det finns som mycket ogjort än, utöver att glass är gott och att solen stundom skiner.


Jaså?





En man säger sig skämmas över att vara man,
för att det män gör...

Det finns en kvinna som säger sig önska
att hon var man, ibland.

Ibland skäms en kvinna över
att det finns kvinnor som...

Då vet hon inte riktigt vart att ta vägen,
att vara människa ger en sur smak i munnen,
så som de väl bär sig åt mot varandra.

För att inte tala om,
vad de gör emot världen.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-09 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP