Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tala är silver och att tiga är guld

Ingen rök utan eld

men ibland så

sprids rykten

trots att det inte 

...funnits någon brasa

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-15 07:44



Bookmark and Share


  OT
Bra ordval till rubriken. Dina ord ger val som att välja det ena eller det andra: känslan i dikten. Snyggt komponerat!
2017-06-20

  Millner VIP
Inte bara ibland...
2017-06-17

    ej medlem längre
Ja rykten har en förmåga att ha ett eget liv.

Fin text
2017-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP