Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det börjar bli bråttom

det börjar bli bråttom

någon kan uppfinna klockan
och påstå att tiden sprungit ifrån oss

vi måste börja träna
så att molnen spricker upp
och solen ser vår månbränna

den som gör oss till människor




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-10 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson