Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polisanmälan den enda alternativet

Svartsjukan gapade och skrek

och ville till varje pris få igenom sin vilja

då Hon varken hade godkänt eller accepterat 

att Exet valt att gå vidare

 

Svartsjukan utövade makt

genom att hota och begränsa 

Exet och Hans omgivning

att deras gemensamma barn var åskådare

utan att de hade bett om det

det tog Svartsjukan ingen notis om

 

Exet ville skona barnen till varje pris

och lät därför Svartsjukan få utrymmet att agera

med en önskan om att Svartsjukan en dag

skulle komma till insikt

och då ta sitt förnuft till fånga

 

Markören sa att det är oacceptabelt

att Svartsjukan får utrymme att fortsätta

och att oönskat beteende ska släckas ut

... för att inte fortgå

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-11 12:38



Bookmark and Share


    Pernilla Löfgren
Så vackert du beskriver
en traumatisk
Händelse. Mycket innerligt!
En sann POET....
2017-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP