Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stegen




Alla har något att tillföra

oavsett

var på stegen

fötterna är




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 571 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2017-06-11 13:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stor innerlig sanning
2017-06-19

  Fulbergarn
Bra talat, men tyvärr inte sant, vissa i mitt liv har inget att tillföra oavsett vad de har att komma med, men det betyder ju inte att de inte har nått att komma med någon annanstans, på så vis har du ju rätt, Bra talat.
2017-06-18

  Millner VIP
Supersnyggt ordat.
2017-06-17

  Eva Helene VIP
Så sant! Och de som inte just då orkar eller förmår bidra med något kan göra det möjligt för någon annan att göra en insats för denne/denna.
2017-06-14

  StinaJ VIP
Kloka insiktsfulla ord.
2017-06-13

    Ting69
Underbar, livets steg…
2017-06-12

  Janina Kaminska
Kloka ord.
2017-06-12

    ej medlem längre
Det är sant. Alla har något att tillföra... :-)
2017-06-11

  Blomma-Stjärna VIP
absolut -
inte bara karriärister "har något att tillföra"
men fallet blir mindre om man är lägre ner på stegen, så tänker jag ;-) !
2017-06-11

  ULJO
Så klokt sagt
2017-06-11

  Ida-Marianne
Jaa...man har ett värde utan att behöva tvinga sig att klättra längst upp på stegen...
2017-06-11

  Gunnel Eriksson VIP
Återigen klokt.
2017-06-11

  Valter Örn VIP
Ja ingen är fullkomlig men vi lär och berikas av vad andra lär oss.
2017-06-11

    ej medlem längre
Kloka tankar!
2017-06-11

  Maria Sundelin VIP
Sant, men vissa väljer fel väg ibland
Kramar
2017-06-11

  Öknens Ros VIP
Instämmer helt och fullt, alla kan bidra med något. :)
2017-06-11

  Niliboy
Vart leder stegen? Jag föredrar dem som ger av sitt hjärta! Pardon!
2017-06-11

  M.Eta
För varje pinne man bemästrar på stegen, har man gjort en bedrift. Fin liknelse.
2017-06-11

    Peter Söderqvist
Stegen kan förstås på många sätt men dikten bär ett viktigt budskap oavsett.
2017-06-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Kort och koncist konstaterande, visst är det så.
2017-06-11

    ej medlem längre
Härlig livsfilosofi!
2017-06-11

    ej medlem längre
Kärnfullt budskap och en välfunnen bild!
2017-06-11

  Marianne Räf
Bra metafor. Tänker, bara, att det är nog många som inte får rum på stegen,
öht... Trångt om saligheten.
2017-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP