Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inbillning


Framkalla


Mitt i natten hittade jag
säkert tvåhundra
maskinskrivna papper.
Du hade skrivit ut
vart och ett till mig.
Det fanns ett slags ljus
i dina ögon.
Tänkte du på
det?




Fri vers av Samuel L
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-11 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel L
Samuel L