Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under min markis

Lilla människa på din
trädskuggade parkbänk
res dig ur ditt öde

expandera din vilja
grip dina glödande kol
slunga dem med kraft

låt dina fiender erfara
sinnebilden av geners lek
viljan till livet återskapas.

© Bosse 11 juni 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-11 15:50



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
En härligt
Livsbejakande
"Sommardikt"
Att bevara i hjärtat.
Tack!
:)
2017-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten