Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spela död.

Jag spelar död.
Kanske du ser mig då.
Jag ligger helt still.
Kanske du tar upp mig i din famn och försöker väcka mig.
Förgäves.
Eller
så kanske du bara håglöst petar på mig
med en pinne du hittat på marken.
Går sedan iväg.
Jag spelar död.
Kanske du ser mig då.




Fri vers av MaFilda
Läst 434 gånger
Publicerad 2006-05-24 18:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
kanske, men jag måste nog kasta masken
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

MaFilda
MaFilda