Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glad att förlagen ej publicerar mig ! Får, nu, utvecklas, fritt !


Livets Trolleri


Livets Trolleri
kysser
mina lemmar, min Själ.

Lugnet i magen
sprider sig utåt, perifert.

Konsumerar Sötman;
Intresset för Honom, -
sjunger i Anden.
Vi profiterar på
ljusröda känslor,
som kallas Kärlek !

Har duschat varmt
med gél å doftar, som
blommor i augusti..
Skinnet är så rent.

Längtar ej till Sömnens
fasliga drömäventyr !!

Nästan Glad över att
Förlagen nobbat mig !
Tror jag utvecklas bättre
om jag inte försöker å
tillfredsställa deras smak !

Många läser mig, ändå.... Tack!

Slutet finns inte !! - - - -






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-12 01:07



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Det viktiga är att skriva.
2017-06-14

  Blomma-Stjärna VIP
att söka bland ljusröda känslor och finna ord och uttryck för något sant
som varmt, rent skinn som doftar blommor och själv - det är - Livets Trolleri - och Slutet finns inte!! - - - -
2017-06-12

    ej medlem längre
det hoppas jag iaf. att slutet på denna världsordningen kommer snart.
2017-06-12

  ULJO
Har duschat varmt
med gél å doftar, som
blommor i augusti..
Skinnet är så rent.

Underbara ord i din text
2017-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf