Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Död åt Celibatet !!


Dax, - för Kärlek....?


Hunden hörs morra.
Dags, för å Porra !
Det vore briljant !
Helt å hållet - sant !

Diktberget växer !!
Ser blå Reflexer
av Inspiration, --
- som ute på mon !!

Våren har farit -
till det som varit.
Där, vilar alla --
da´r, som fått falla...

Sommaren rider
in, - - sköna tider!!
Åh, när kommer han, -
som gjort mig så dann?

Måste jag, väl, då
honom vänta på !?
Ja, kommer han ej, -
missar han min grej!

Men, jag lär mig av
å ha Celibat!
Fått stärkt Tålamod !
Utvecklat -- Fullblod.

Fast, MEST é det Skit!
Vilken dj. NIT !
Ska spå i Kula, - - -
- om jag får Strula,,,

Om, jag ändå fick
se hans gröna blick --
skåda min, igen !!
Dags, - för Kärleken ....?






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-12 04:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Precis.mycket bra
2017-06-19

  Salvation Pepper
Dröm och Hopp är gott!
2017-06-14

    ej medlem längre
han kommer till slut om han inte kommer förr. jag väntar intensivt på slutet & på lady jag lovats få där.
2017-06-12

    Elisabeth Nilsson VIP
En viss galghumor, blandad med kärlekslängtan! Må han komma!
2017-06-12

  ULJO
Hoppas för din skull på kärleken.
2017-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf