Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styvmor(mandat)


Tiden var förbi och hon spela med
Och en som sten i min mage trycker med
Men ett spöke i minne spelar med
Mina kamrater annars jag spelar med
Boken under regn förflyttar med
Det är inte skillnad mellan en styvmor och mandat.




Prosa av Ibrahim Zoro
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-12 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ibrahim Zoro
Ibrahim Zoro