Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del av min rimfrost? Om haltar den stundom gången, sjungen är ändå sången...


Varför du skapar?






Du kan väl inte låta bli
nynna på din melodi
som vore den just skriven
att blott spela ut i given
den med fina takter uti?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-12 12:14



Bookmark and Share


  ULJO
Rim är det men utan frost i skägget
2017-06-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP