Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av planen

vägen går ner till havet
havet går ner till botten

där vandrar vi omkring på ytan
där njuter vi av dagens frukter

träden som växer till himmelen
buskarna som brer ut sig på jorden

allt är en del av planen
handen som ger och tar




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-12 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson