Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njut

Vissa dagar flyger man.
Att stå vid äng med raps, en tur på sjön med båten.
Om så för en melodi eller en blå himmel.

Ta vara på de dagarna, de stunderna.
Det finns alltså så mycket fint.
Bland mycket annat,
vimmel.

Du är värd det.




Fri vers av Snabbatankar
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-13 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snabbatankar