Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR RYKTEN TYSTNAR OCH DÖR

Rykten är som pollen,vilka sprider sig
med vinden,och slår rot lite varstans.

Men det förhåller sig ju så att ju fler
tungor som sprida rykten och ju fler
öron som hör,
ökar risken att fel öron hörsammat
och då kan konsekvenserna bli ödes-
digra för de inblandade.

Men då är det ingen som sagt något,
däremot fel öron som hörsammat.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-14 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP