Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara att kunna minnas, kan ibland vara litet som att något fint gått som förlorat. Likt en studentmössa som tagit vägen i en flytt, en skiva musik eller en vän blivit plötsligt som förbytt. Kyssar kan vara rent elektriskt heta, vassa.


Något litet om kyssar





Ibland när Evelina kysste Sören,
kände hon sig som rusig
redan något innan,

och hon föreställde sig gärna
möten mellan ögon, läppar,
handens varliga smekning.

Sören å sin sida upplevde först då
och det var litet
som att äta glass med jordgubbar

ur en sådan där som utsirad skål av glas.
Trots att redan förrätten
var litet som att gå på moln.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-14 13:22



Bookmark and Share


  ULJO
Kyssen kärlekens ljuva attribut
2017-06-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP