Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling Du ger mig mersmak

 Älskling... Du ger mig mersmak

varenda cell längtar Dig

ty Du talar och berör

Mitt innersta väsen

... Jag älskar Dig...

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-19 21:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vacker innerlig kärleksdikt som -hoppas jag - berör den dikten är tillägnad.

Att säga "Du talar och berör mitt innersta väsen" och sedan tillägga "Jag älskar Dig" gör texten superstark...
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP