Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvåsamt

Kvällslycka vid solnedgång
en kladdig fralla i korg
dåligt gräddad

två barn med spö av vide
sitter på en bro
snöre hampa
säkerhetsnål hårt knuten

fyra dinglande fötter över vatten
inte störa mörtstim därunder
mumsar äter brödet påbetat
i stora kulor glupskt

sörgårdslycka

© Bosse 17 juni 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-17 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten