Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
______________________ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯


Termen applåd är (formellt) intressant. Syntésen fortsätter.

Vad nu bok- eller protokollföra; ock-

så 1 (en) fråga.

Loggade ut ur computern… men loggade in <110/ /#> ånýo. U = 85 – okay. % before (101/ /25) procentuellt. 

% ånýo. Ånýo: procentuellt. Enligt <29/ /22> manualen. 

Ba+ fungé271027.

271027 FUNGÉ271027.

271027týdligën, wow-soundmay-bee

________________

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 

 

________________

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯           

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 238 gånger
Publicerad 2017-06-19 23:15



Bookmark and Share


  farbror zwed
___________________________
5 foere20111222210127. Týdlig-
en.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

2017-06-19
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed