Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kostar att vara mänsklig

Osäkerheten viskade i Henne öra

det Hon allra minst ville höra

orden fick Henne att vackla

för att Tillitsbristen tackla

Skadeskjuten och illa tilltygad av livet

tog Hon inte något för givet 

Sårbarheten hade gjort Henne känslig 

Hon tänkte att "det kostar att vara mänsklig"  

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-20 05:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina tankar når stora höjder när du skriver "Det kostar att vara mänsklig".
I kombination till texten "skadeskjuten och illa tilltygad av livet tog hon ingenting för givet" så det svårt eller nästan farligt att vara mänsklig. Jag vet.
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP