Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av rent intresse går det att prova om en människa kan visa hänsyn till andra, eller om de är kvar i sandlådan rent mentalt, i övrigt sägandes saker som 'Jag är vuxen'. För att som bevisa saken startar de en ovana.


Starta gärna ett meningsutbyte





En del människor bara måste
vinna vart slag och match.
Annars riskerar de att tappa ansiktet.

Tryter de fåniga argumenten,
som till stöd för ens sak.
Då kan en ställa frågan, 'vad är problemet?'

Som om de trodde att felet
låg någon annanstans än hos dem själva,
då de bär sig illa åt.

Ropar svärord eller visar att finmotoriken
i långfingret fortfarande fungerar.
Stoiskt vägrar att ta eget ansvar.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-20 11:57



Bookmark and Share


  ULJO
En del människor vägrar lyssna till någon annan än sig själv och det är tråkingt för då uteblir ju diskussionen
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP