Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonkvisten



Framtidens mörker
sveper sinnet
i en grå slöja
där hoppet
försvunnit
Dagarna går
Timmarna räknas i minuter
Glädjen existerar inte längre
Allt är en chimär




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 378 gånger
Publicerad 2017-06-20 12:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En svart tulpan, två korpar o en resa till drömlandskapet i spökparken kan pennan även önska sig.
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP