Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återlösning

Som ett flämtande ljus
lyser hoppets låga i dunklet
darrar i sin sprödhet
förkasta mitt beroende.

ljuset kallar på Gud
den ensamma bönens Gud
världens och sorgens hopp

vill med kraft
svinga mitt skri
mot nattsvart
avgrund

Bönen gav frihet från tvånget
från beroendets ångest
jag blev älskad som
den människa jag är.

© Bosse 20 juni 2017.







Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-20 17:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Titus 2:11-12
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten