Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You don't deserve me

My moves have been failures
Impulses, weakness
I have broke down
I have left the path that leads to healing
And I know, I can feel
You could smell and taste my yearning flesh
from miles away
You have been drenched by the love in my blood
You don't deserve it
You shouldn't have it
I am done being under your spell
So save your breath
Just let me out, let me out!

 




Fri vers av Xenomorphica
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-20 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xenomorphica
Xenomorphica