Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagor



Jag vägrar att förneka
mina gåvor
vilkas värde
är ringa
Besvikelsen är som en tagg
i hjärtat
då du bara begär
med hård blick
Låter barnbarnen
vandra i trygg förvissning
mot att du är bäst




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2017-06-20 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP