Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ej personlig dikt, men några som gillade öl ville jag skulle skriva en glad dikt till dem på "Hoj-rocken", de tyckte jag hade bra men bara negativa dikter. Jag sa att det var positivt (inte negativt) att se det negativa i samhället. Men skrev den här t


Öltajm

 

Solens sken

ger guldglans

Spritter i ben

härlig balans

 

Allt blir härligt

underbart

Ingenting besvärligt

söker nåt drickbart

 

Hittar några öl

i jakten på nåt gott

Blir som ett nyfött föl

måste släcka törsten fort

 

Ölen landar i buken

nästa klunk får mig att le

Blir en glad och mjuk en

när påfyllningen slinker ner

 

Hux flux

har livet blivit perfekt

Nu gäller relax

alla andra tankar släcks

 

Hurra för solen

spela på fiolen

En sång om ölen

och glöm grälen

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-21 12:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, skål för den!!
2017-06-27

  Stay Golden
Kung till kungen!
2017-06-27

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-06-22

    ej medlem längre
Det är säkert många som blir törstiga i värmen och känner igen sig här!
2017-06-21

    ej medlem längre
Med denna dikt så kan du på sikt kallas optimist - inte negativ och trist!
Du har lyckats med att roa mig och hoppas jag - resten av Sverige!
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP