Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

moment 22

När tiden inte räcker till

utan man bara vila vill

då orken inte längre finns kvar

varje prövning på tålamodet tar

löften man ger infrias inte alls

man skjuter upp genom att dra en vals

allt för att själv en tidsfrist få

kan sluta i att man själv får stå

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-08 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP