Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit

Om Du vill ha Min tillit

så får Du stå för Ditt ord

har Du lovat

håll då Ditt löfte

och lev såsom Du lär

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-21 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP