Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min äldre bror som älskat mig mest genom hela mitt liv , men ändå va han den av alla som föll offer av mig som gärningsman.....hans älskade lilllebror-


Ord från hjärtat från din bror"

"Ord från hjärtat från din bror"

roger jag vet att jag hällt bensin på egna låger,
men hör nu på va ja med texten försöker å gör,
storebror,-älskar dig mer än vad du borde tro.

inge illa menat,varennda jävla gång ja sneat,
alla samtalen,Å du vet vilka ja menar,

du har ändå alltid öppnat dörren ,vilket måste varit svårt
så ja håller mina händer hårt i handtagen,
tills dagen då du byter handtagen mot famntagen.

kan nästan säga att ja vet,
att du ofta i din ensamhet,
satt me tårar och knappt fick lufft
måste varit jävligt tufft att tvingats vara,
min pappa vid så tidig ålder kära bror,
tog hand om mig som liten
Du o ja är ju är närmst varann sett till DNA.
Å ja såg även hur du redan då fanns där för mig,
ser även hur du idag försöker råda mig att välja rätt val.

nu idag så kan ja förstå......,
förlåt min bror för de ja gjort mot dig.
vet att de ja gjorde va helt fel,
Å fett många svek,älskar ändå dig ,
LIAM LEO linnea å helt klart eran nya me!

Jag är din 9mm och jag är din väst,
har din rygg för du bär namnet jag heter,
brevid mig är du ALLTID min bror och ALLTID trygg.

Jag vet att han e den som ber,
min egen bror, och äldst me kors som tro,
som nu enligt mitt tycke borde va frälst,
kanske redan har hänt,vilket jag inte betvivlar för ens en sekund.

Hör bror, ingenting är ditt fel
dom sista raderna nedanför,
beror på vår mor
och allt jag på natten ser.

Grått e grått, å svart e svart ,
när ni alla andra ser dag ,
så jag ser alltid natt

Godnatt min bror,
men hoppas på en gomorron
en annan gång fast då under en sol.

Glöm aldrig att jag älskar dig min storebror!




2017-06-12




Fri vers (Fri form) av Grey
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-22 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grey
Grey