Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När du har det framför dig så tror du på ALLT. Men när du har det bakom dig då står du ensam å det är kallt...


Uppvaknandet.

En känsla som jag aldrig haft,
Kommer varje fukkin natt,

Så Nu för tiden empatien
Tar mig tbaax till skiten.

Å allt de ja gjort,
När man levde fort.

Mkt man vill ändra,
Men inte kan.
Förlåt min bram.
Ja försvann när du försvann.

De här e fucked up,
Men de e fakta ,
Att när man lever fort å inte sakta,

De enda man har kvar,
i slutet av dan.
är förlorade barn.

Å förlorade år,
bakom murar å sår,
Så tillbax till luvan å går,

Kort o gott,
de vi sått har vi fått.

Så denna tomma rad,
e mitt enda svar .

De e tufft,
Är meer,
en välkommen ner,
men inte upp,

Börja tidigt bära vapen,
Å ivrigt bryta lagen.

Tveka aldrig en sekund,
från Första stund.

Att Mantla tbax ,
ba trycka av, rakt av,

Sån va ja.
Men de va då men inte idag!
Å straffet som ja fått å har,
Är känslorna jag fått på äldre dar.




Fri vers av Grey
Läst 199 gånger
Publicerad 2018-09-23 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grey
Grey