Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konkret flumm

I snigelfart
rör sig tiden blixtsnabbt

Jag älskar
ibland mer
än vad som behövs

Kvinnan grät
mitt i skrattet

Mannen
såg undrande ut

Frågor ställs
som aldrig besvaras

Svaren
gör ont ibland

Den här dikten var flummig
men ganska konkret




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 284 gånger
Publicerad 2004-09-30 06:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan