Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTE SÅ ALLMÄNT KÄND GULDGRUVA

Man kan göra pengar på det mesta,men ett mindre allmänt känt sätt och ett av de mer sofistikerade sådana,är att stämma någon för förtal,vilket förutsätta att det finns vittnen(gärna hyrda,om det inte finns några,eller att nepotismens lag får råda) som kan intyga och ge motiv och mål för förtalet.

Vill man vara pretentiöst seriös och ärlig i sitt antagande av att blivit offer för en förtalningskampanj där otillåtna maktmedel använts mot person ovetandes,bör man ansöka om en grundläggande utredning genom " säkerhets och integritetsskyddsnämnden" där dessa står över polismyndigheterna i rättssäkerhetens demokratiska bevarande.

Finna den några oegentligheter,anmäler de saken själva och du behöver endast invänta domen mot den myndighet som utsatt dig för odemokratisk behandling och yrka på skadestånd.

Så vad vet du om dig själv som du inte vet att myndigheterna kanske vet i sina dolda register,efter deras fabricerade önskan att marginalisera bort dig ?

Vad man inte vet,tjänar man Inga pengar på,men man kan tjäna pengar på vad andra tror att de vet,så sätt igång och gräv guld.

Ett samhälle där man falskeligen går och anmäler varandra utan hållbar grund och substans,där orsaken är personlig,vill knappast någon leva i.

Men i skydd av det goda rykte en demokrati ger,så passar de på,trots att det visat sig lönsammare vara den förtalade,än den som förtalar.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-23 16:35



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Eller "den eviga dialogen om vem som sa vad"?
2017-06-23

  Stay Golden
& allt började som Rammels sa i sin diddy ''Vem fan äger vad''
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP