Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 24.6-17

Efter regnet
på gräsmattan måsflock
daggmaskdöd




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-06-24 08:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Du är en mästare på att skriva Haiku!
Tre små rader med stort innehåll.

2017-06-25

  Ann V Åhsberg VIP
Bra haiku, känner igen! Det är ett himla liv på måsungarna här i stan.
2017-06-24

    Gun kindly
tydlig bild med få ord
2017-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP