Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lanternan tyst och sval



Ett brev i vinden
ut över havet
skrivs in i solens brand

Timmarna bränner
veckor och dar
en tjutande siren i bröstets bår

Vågen ett hemlöst salt
brutits i fåror och sår

Skriker horisontens vrak:
Du ljuva tid på törnekvist
mot himlens broderi

Bitar till atomer,
lanternan tyst och sval

Skulpterar vattnet
en sista våg




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ubuntu
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-24 11:30



Bookmark and Share


  objekt3
det levande livet
2017-06-25

    Gun kindly
Vacker poesi.
2017-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ubuntu