Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    Endast 1 (en) nätt och smånyttig text idag. Okay så.   

Eftersom nätt och mätt [mått] är (27/ /27) rimmande [101/ /29] termer (så) Lätt och Vättern [geo] vetenskap = science – formellt ”en aning” dB (data/ /Bas) […] enligt [Ba+] manualen. Justering (typografi) pågående [101/ /97] arbete… wow. 70x100 (7000) before [50x70] (3500) poster <> format – okay <121/ /28> så. 

Justering (typografi) – 7000 <> 3500 [] fungérar. Just nu (now) [tämligen] okay väder. Copyright 2017 [year] – enligt (formell) convention. Vättern [geo] fungérar. Okay <121/ /102> för [termen] typewriter. Termen color [färg] foere20111222210127. Vänligen observera: teckenfoeljden <110/ /37> är FORMELLT <> RESERVERAD.

Okay <121/ /28> . Enligt [Ba+manualen. Lägg märke till <> termen C++ […] ipågående <101/ /30> utsaga. Ni talar <27/ /98> bra Latin <> eller? Också 1 (en) fråga. Termen [rågmjöl] är <FORMELLT/ /1> en parentes.

Okay <> så.

Mälaren <> är [FORMELLT] 1 (en) sjö. Eller1 (ett) sjö-

system.

Okay <> . Prosa [a/ /f] foere20111222210127. COLOR not WRONG. 

-ff

                 




Prosa av farbror zwed
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-24 20:34



Bookmark and Share


  farbror zwed
        Datadoktorn (måhända) kan läsa
    detta. Wi finns (även) i: Windows. PM
    [just] nu.
__________________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯




2017-06-27

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Datadoktorn kanske kan lösa det här.
2017-06-24

  farbror zwed
________________
    20:34 – okay.    
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
2017-06-24
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed