Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Disparat duva utan hatt och brev


o, denna frihet
att vara en brevduva
helt utan brev, tror 

inte vi förändrar vårt
tankesätt med hattbyte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Stefan Albrektsson
Läst 403 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-06-25 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson