Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkät

Vem var du min älskade, när
de gråmorgonljusa dagarna
fördrevs stumma

morgonvandringen förblev
bland frodig grönska
under ekarna

Medan våra kroppar gick vilse
med förtroliga samtal
i känslosvall.

Frågorna förblev döda
ofrågad som smärtan
av stenen som skavde
mot din höft

du njöt, skrattade lycklig
under vigselakten
när du svarade prästen
ett enkelt ja.

© Bosse 26 juni 2017.








Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-26 04:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten