Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Möjligheten att anmäla poeter.se för brott mot mänskliga rättigheterna,är härmed öppnad.


OM CENCUR OCH AVPUBLICERING

Den som på grund av alltför närgångna texters sanningshalt blir censurerad och avpublicerad trots yttrandefrihetens demokratiska rättigheter,kan ju alltid ge ut boken i egen regi.

Så länge det inte rör sig om namngivna personer och rassistiska,antisemitiska propaganda eller hetsjakt på minoriteter,har varje skribent sin demokratiska rätt till yttrandefrihet,i vad det än må vara.

I annat fall kan det bli tal om brott mot de mänskliga rättigheterna i vad gälla inskränka på densamma.

Notarius publicus i rättskrivningens tjänst.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-26 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP