Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balsam för själen

 

Tyst och stilla

ensam

tår fuktar kinden

snart

får den sällskap

men

Den första tåren är alltid tyngst

 

Ensam faller den

ett

tag hänger den nästan still i luften

bryter den solens alla strålar

och

i dess yta uppstår den vackraste regnbåge 

 

Utan motstånd

jag

kämpar inte längre emot

nu

när alla murar är rivna

kan

själen äntligen läka.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Eugen VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-27 15:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så underbart läkande

BRA och vackert skrivet

berörande!
2017-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen VIP