Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur "Den förlorade barnomsorgen"


INFÖR UTDRAG UR BELASTNINGSREG FÖR ATT BLI FÖRÄLDER

För att utföra insatser åt barn med funktionshinder,eller i övrigt den som i sitt arbete skall befatta sig med barn,krävs utdrag ur belastningsregister med särskild befordran om lagen

( 2010:479) om registerkontroll.

Skollagen ( 2010:800).

Lagen (2013:852)

Däremot får vem som helst göra barn och bli förälder,utan utdrag och intyg från polis och belastningsregister,du kan tom vara massmördare,pedofil,barnamördare,narkoman, Alkoholist,kriminell psykopat,politiker,eller vafansomhelst,utan att det krävs några lämplighetsintyg.

Därför får samhället de monster det förtjänar som dumjävlar vilka sitta i riksdag och regering och tänka som krattor skottar snö.

Tidigare kastrerades människor i bla Sverige som befanns infantilt sinnesslöa och/eller hade psykisk sjukdom i släkten som ofta ansågs ärftliga.

Kanske dags igen med tanke på allt lidande barn utsätts för vid skilsmässor och att antalet omhändertagna barn ökar och all missbruk och kriminalitet detta medför.

Yxa ska slipas,schavotten ska dammas av.

Det har varit för mycket lösa tyglar,fjollerier och trams i politiken.

De finns inge damp å adhd,djävla hittepådiagnoser för själva diagnosen är en diagnos.

Inför stupstock och skampåle på torgen.

Rensa upp i polisträsket och åtala korrupta kommunalpampar.

Fängelserna ska inte vara några lyxhotell,återinför vatten å brö.

.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 918 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-27 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP